skip to Main Content
IV КОНГРЕС НА ПОДЕМ
Централен Одбор на ПОДЕМ, 15.03.2019
Централен изборен штаб состанок 2017
Локални избори 2017
Трибина 11.10.2017
10 години постоење ПОДЕМ
Изборно Собрание ОО ПОДЕМ Битола
11ти Октомври 2017
Состанок во ПОДЕМ со носителот на листа Антонио Милошоски
Годишно собрание ОО ПОДЕМ Велес
Признание за ОМ ПОДЕМ
Годишно Собрание на ОМ ПОДЕМ Битола
Трибина “Превенција од Ракот на дојка”
Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Ѓорче Петров
Трето Годишно Собрание на ОМ ПОДЕМ Битола
Трибини на тема “Младите и опасностите од дрогатa”
7 години постоење ПОДЕМ
Трет Конгрес на ПОДЕМ
Акција за санација на Планинарски дом “НЕОЛИЦА”
Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Росоман
Изборно Собрание на ОМ ПОДЕМ Битола
II Годишно Собрание на ОЖ ПОДЕМ Битола
6 години постоење ПОДЕМ
Трибина “Младите со проблемите во општеството”
Трибина на тема “Како најлесно до остварување на правата на граѓанинот”
Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Ресен
Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Могила
Прв конгрес на жени на ПОДЕМ
Прв конгрес на млади на ПОДЕМ
Акции за пошумување
Втор Конгрес ПОДЕМ
Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Новаци
Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Штип
3-то Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Битола
2ро Годишно Собрание ОО ПОДЕМ Битола
Трибини на тема “Економско унапредување на жените во руралните средини”
2ро Годишно Собрание на ПОДЕМ Битола
Крводарителски акции на ПОДЕМ