skip to Main Content

Среќна Нова 2018 година

ПОДЕМ на сите членови, симпатизери, граѓани на Република Македонија им посакува успешна и бериќетна 2018 година!

Повеќе

ОО ПОДЕМ Долнени го одржа VI-тото Годишно Собрание

Повеќе

ОЖ на ПОДЕМ со трибина за причините за агресивност кај децата

Изјава на Лидија Богдановска од Организација на жени на ПОДЕМ, 20/05/2016 https://www.youtube.com/watch?v=aXnb1N8dTzg

Повеќе