skip to Main Content

Прв конгрес на млади на ПОДЕМ

Младите на ПОДЕМ, 550 делегати од сите општински организации на млади, во салата на кино Милениум го одржаa својот прв конгрес на кој за претседател го избраа Игор Илиев, адвокат од…

Повеќе

Годишно собрание на ОЖ ПОДЕМ Битола

Годишно собрание на ОЖ ПОДЕМ Битола Изјави на Лидија Богдановска - Претседател на ОЖ на ПОДЕМ Битола, Јованка Михов - Претседател на ОЖ на ПОДЕМ и Живко Јанкуловски - Претседател…

Повеќе

Трибина ПОДЕМ за Битола

Трибина на ОО ПОДЕМ Битола, на тема ПОДЕМ ЗА БИТОЛА, во салата на Народниот театар во Битола https://www.youtube.com/watch?v=79J5hcAnYPY

Повеќе

Прес конференција на ПОДЕМ Битола

Прес конференција на Горан Николовски - Претседател на ОО ПОДЕМ Битола https://youtu.be/2PxPDSid0Ow

Повеќе