skip to Main Content

Среќна Нова 2018 година

ПОДЕМ на сите членови, симпатизери, граѓани на Република Македонија им посакува успешна и бериќетна 2018 година!

Повеќе

ОО ПОДЕМ Долнени го одржа VI-тото Годишно Собрание

Повеќе