skip to Main Content

Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ

Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ, голема благодараност за искрената поддршка и несебична ангажираност за време на предизборните активности за локалните избори. Во изминатиот период активистите и кандидатите на…

Повеќе