339246_2301654708382_1945284263_o
slide-1

ПОДЕМ за МАКЕДОНИЈАslide-2

ПРИДРУЖИ СЕ НА МЛАДИТЕimage-0-02-05-a567d0c971ca6371c539e0583ba50e77085723a653870a7f642648fe400e103a-v

ПОСЛЕДНИ АКТИВНОСТИ

Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата значи погазување на демократијата во РМ

Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата значи погазување на демократијата во РМ

Соопштение до медиумите 14.03.2018 Скопје Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ ги повикува пратениците во Собранието на Република Македонија, да
Read More
Изборно собрание на ОО ПОДЕМ Битола

Изборно собрание на ОО ПОДЕМ Битола

Партијата на Обединети Демократи на Македонија – ПОДЕМ ОО Битола,  одржа изборно собрание, каде што беше поднесен годишен извештај од
Read More
ПОДЕМ: ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ НЕ СМЕЕ ДА ЈА КОЧИ ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА

ПОДЕМ: ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ НЕ СМЕЕ ДА ЈА КОЧИ ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА

Соопштение до медиумите   ПОДЕМ: ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ НЕ СМЕЕ ДА ЈА КОЧИ ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА   Партијата на обединети демократи на Македонија
Read More
ПОДЕМ со поддршка на семакедонскиот протест

ПОДЕМ со поддршка на семакедонскиот протест

ПОДЕМ ГО ПОДДРЖУВА СЕМАКЕДОНСКИОТ ПРОТЕСТ И СИТЕ ИНИЦИЈАТИВИ ПРОТИВ ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ
Read More
Лидерска средба за изградба на државнички став за името, јазикот и односите со соседите

Лидерска средба за изградба на државнички став за името, јазикот и односите со соседите

Деновиве се почесто слушаме најави дека спорот со името ќе биде решен, и тоа со точна временска одредница дека тоа
Read More
ПОДЕМ: Отстапките и тајното преговарање ги разгоруваат апетитите на неповиканите кумови на Македонија

ПОДЕМ: Отстапките и тајното преговарање ги разгоруваат апетитите на неповиканите кумови на Македонија

По изјавите за спорот со името, од страна на бугарскиот претседател Румен Радев, Партијата на обединети демократи на Македонија ПОДЕМ
Read More
ПОДЕМ: Решението за името не смее да значи изневерување на македонскиот народ

ПОДЕМ: Решението за името не смее да значи изневерување на македонскиот народ

Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ ја повикува македонската преговарачка страна во спорот со името, а пред се
Read More
Живко Јанкуловски, гостин во емисија “АКЦЕНТ” на МТВ (ВИДЕО)
ПОДЕМ со поддршка на „Манифестот“: Ваков долгорочен документ претставува зачувување на унитарниот карактер на државата

ПОДЕМ со поддршка на „Манифестот“: Ваков долгорочен документ претставува зачувување на унитарниот карактер на државата

ПОДЕМ го поддржува „Манифестот за единствена Република Македонија“, документ осмислен за излез од политичката криза во која се наоѓа земјата.
Read More
ПОДЕМ со отворен повик до претседателот Иванов и МАНУ

ПОДЕМ со отворен повик до претседателот Иванов и МАНУ

Прес конференција на Драган Димески, генерален секретар на ПОДЕМ     https://www.youtube.com/watch?v=_8EHC_5h4JE&feature=youtu.be
Read More

ПОСЛЕДНИ ФОТО ГАЛЕРИИ

Изборно Собрание ОО ПОДЕМ Битола, 10.03.2018

1

ПОСЛЕДНИ ВИДЕО ГАЛЕРИИ

photo 16.02.18

КОЛУМНИ

Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата значи погазување на демократијата во РМ

Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата значи погазување на демократијата во РМ

Соопштение до медиумите 14.03.2018 Скопје Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ ги повикува пратениците во Собранието на Република Македонија, да
Read More
Изборно собрание на ОО ПОДЕМ Битола

Изборно собрание на ОО ПОДЕМ Битола

Партијата на Обединети Демократи на Македонија – ПОДЕМ ОО Битола,  одржа изборно собрание, каде што беше поднесен годишен извештај од
Read More
ПОДЕМ: ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ НЕ СМЕЕ ДА ЈА КОЧИ ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА

ПОДЕМ: ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ НЕ СМЕЕ ДА ЈА КОЧИ ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА

Соопштение до медиумите   ПОДЕМ: ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ НЕ СМЕЕ ДА ЈА КОЧИ ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА МАКЕДОНИЈА   Партијата на обединети демократи на Македонија
Read More
ПОДЕМ со поддршка на семакедонскиот протест

ПОДЕМ со поддршка на семакедонскиот протест

ПОДЕМ ГО ПОДДРЖУВА СЕМАКЕДОНСКИОТ ПРОТЕСТ И СИТЕ ИНИЦИЈАТИВИ ПРОТИВ ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ
Read More

Close