skip to Main Content

ЗА НАС

“Во ПОДЕМ членуваат чесни, стручни и вредни луѓе кои живеат од сопствениот труд, знаење и способности, кои ја ценат силата на вистината, правдата, демократијата и другите трајни човечки вредности” – проф. д-р Живко Јанкуловски

СЛЕДЕТЕ НÈ

КОНТАКТ

Адреса: ул. Кукуш бр. 13 Скопје

Тел.: тел: +389 78389795

Email: kontakt@podem.org.mk