skip to Main Content
Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ

Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ

Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ, голема благодараност за искрената поддршка и несебична ангажираност за време на предизборните активности за локалните избори.
Во изминатиот период активистите и кандидатите на ПОДЕМ остварија бројни средби со граѓани, многу состаноци и разни дискусии.

Заедничкиот труд се валоризира со учество на претставници на ПОДЕМ во советите на дел од општините, кои во наредниот период ќе продолжат да ги бранат интересите на граѓаните, да потсетуваат на проектите кои беа ветени во минатиот период и да предлагаат решенија за подобро утре! Продолжуваме!