skip to Main Content
Честит 8-ми Септември, Денот на независноста на Р.Македонија!

Честит 8-ми Септември, Денот на независноста на Р.Македонија!

На сите граѓани им го честитаме “8-ми Септември” – Денот на независноста на Република Македонија!