skip to Main Content
Честит 11ти Октомври! Денот на македонската борба!

Честит 11ти Октомври! Денот на македонската борба!

ПОДЕМ на сите граѓани на Република Македонија им го честита државниот празник 11ти Октомври – Денот на народното антифашистичко востание!