skip to Main Content
Советникот Тулиев со предлог за донација до колегите од Советот во Штип

Советникот Тулиев со предлог за донација до колегите од Советот во Штип

Советникот Тулиев со предлог за донирање до колегите советници од Советот во Штип.

„Одлуката ја донесовме на седница на извршниот одбор. Имаме советници во сите совети во државата и сите истапивме со ист предлог за донирање на половина од паушалот. Добро би било и пратениците да го следат нашиот пример“, појасни Тоше Тулиев, советник од ПОДЕМ во СО – Штип.