skip to Main Content

Ажурирање на членството и мобилизација на идејни проекти за претстојната Обнова на Македонија

По одлуката на Извршниот одбор на ПОДЕМ, општинските организации почнаа со процес на ажурирање на…

Повеќе

ОЖ на ПОДЕМ со трибина за причините за агресивност кај децата

Изјава на Лидија Богдановска од Организација на жени на ПОДЕМ, 20/05/2016 https://www.youtube.com/watch?v=aXnb1N8dTzg

Повеќе

ПОДЕМ ја поддржа одлуката за избори

Прес конференција на Живко Јанкуловски - Претседател на ПОДЕМ https://www.youtube.com/watch?v=1vJFeKqYtLw

Повеќе

ПОДЕМ за денот на жената

Изјава на Жанета Ангелевска по повод на Денот на жената https://www.youtube.com/watch?v=-_qiaFgk8Fs

Повеќе

Годишно собрание на ОЖ ПОДЕМ Битола

Годишно собрание на ОЖ ПОДЕМ Битола Изјави на Лидија Богдановска - Претседател на ОЖ на…

Повеќе

Трибина ПОДЕМ за Битола

Трибина на ОО ПОДЕМ Битола, на тема ПОДЕМ ЗА БИТОЛА, во салата на Народниот театар…

Повеќе