skip to Main Content
Прв Конгрес на организацијата на жени на ПОДЕМ

Прв Конгрес на организацијата на жени на ПОДЕМ

Жените на ПОДЕМ, 450 делегати од сите општински организации на жени, го одржаa својот прв конгрес на кој за претседател ја избраа Јованка Михов, дипломиран правник. Поздравен говор одржа и претседателот на партијата Живко Јанкулоски.

 

Во продолжение погледнето го краткото видео од настанот.