skip to Main Content
Прв конгрес на млади на ПОДЕМ

Прв конгрес на млади на ПОДЕМ

Младите на ПОДЕМ, 550 делегати од сите општински организации на млади, во салата на кино Милениум го одржаa својот прв конгрес на кој за претседател го избраа Игор Илиев, адвокат од Скопје. Поздравен говор одржа и претседателот на партијата Живко Јанкулоски.

Во продолжение погледнете ја фото галеријата од настанот.

Во продолжение погледнете го краткото видео од настанот.