skip to Main Content
ОО ПОДЕМ Прилеп: Игнорирајте го референдумот!

ОО ПОДЕМ Прилеп: Игнорирајте го референдумот!

Почитувани сограѓани, драги членови и симпатизери на Партијата на Обединети Демократи на Македонија- ПОДЕМ.

Никој од надвор не може повеќе од нас да и сака добро на Македонија и на сите нас, бидејќи сите ние и досега сме живееле тука и во иднина ќе живееме тука!

Со оглед на штетниот и неуставен Договор со Грција, и крајно несериозното и збунувачко референдумско прашање, ги повикуваме граѓаните на Општина Прилеп да го ИГНОРИРААТ референдумското изјаснување и на 30ти Септември заедно да ги зашттиме интегритетот и идентитетот на Македонија и македонскиот народ!

-изјави Игор Котевски од ОО ПОДЕМ Прилеп