skip to Main Content
ОЖ на ПОДЕМ со трибина за Меѓународниот ден за превенција од дрога

ОЖ на ПОДЕМ со трибина за Меѓународниот ден за превенција од дрога

Организацијата на жени на ПОДЕМ се вклучи во одбележување на Меѓународниот ден за превенција од дрога! Трибина со д-р спец. Стевче Бојаџиев.