ПОВИК ДО ЧЛЕНОВИТЕ И СИМПАТИЗЕРИТЕ НА ПОДЕМ

ПОВИК ДО ЧЛЕНОВИТЕ И СИМПАТИЗЕРИТЕ НА ПОДЕМ

ПОВИК ДО ЧЛЕНОВИТЕ И СИМПАТИЗЕРИТЕ НА ПОДЕМ

Почитувани членови и симпатизери од сите општински организации на ПОДЕМ, изминатиот период покажавме како се сака земјата и како треба да се обедини македонскиот народ во обидите за нарушување на унитарноста на Македонија !

За крај на политичката криза во Македонија, За независна и
Економски посилна Македонија, да го заокружиме бројот 1 за Коалицијата за Подобра Македонија !

Close