ПОДЕМ потписник на Декларацијата "Македонија 2020"

ПОДЕМ потписник на Декларацијата "Македонија 2020"

ПОДЕМ потписник на Декларацијата “Македонија 2020”

koalicijaПОДЕМ како дел од коалицијата„За подобра Македонија“, е потписник на декларацијата „Македонија 2020“ , со која ќе настапи на предвремените парламентарни избори во декември 2016.

Со тоа ПОДЕМ и коалицијата За Подобра Македонија се обврзува за посветено работење и реализирање на проектите за подобрување на животниот стандард на граѓаните!

Close