ПОДЕМ со отворен повик до претседателот Иванов и МАНУ

ПОДЕМ со отворен повик до претседателот Иванов и МАНУ

ПОДЕМ со отворен повик до претседателот Иванов и МАНУ

Прес конференција на Драган Димески, генерален секретар на ПОДЕМ

 

 

Close