Фото галерии

Изборно Собрание ОО ПОДЕМ Битола

3

Локални избори 2017

22141074_1748629498764054_8641926968577868392_n

Парламентарни избори 2016

15170739_1626423504317988_2441875427306601212_n

V-то Годишно Собрание на ОО ПОДЕМ Битола

горан 1

Одбележување на настани

настани

Организација на млади

цо

Организација на жени

жении

КОНГРЕСИ НА ПОДЕМ

конгрес

Седници на Централен Одбор

coo

ПРЕТСЕДАТЕЛ (средби, состаноци, посети)

2018-02-21 15.30.27

Трибини

22424273_1752350025058668_8092479845592435875_o

Album 2

15326426_1630341950592810_1731982200097192171_n

Album 1

15326426_1630341950592810_1731982200097192171_n

Album 2

15326426_1630341950592810_1731982200097192171_n

Album 3

15326426_1630341950592810_1731982200097192171_n

Close