Соопштенија

Националниот координатор Живко Јанкуловски во Хелсинки

Националниот координатор Живко Јанкуловски во Хелсинки

Националниот координатор за намалување на ризици од несреќи и катастрофи д-р Живко Јанкулоски, во периодот од 03.10.2016 - 07.10.2016, присуствува на 7 от  Европски Форум за намалување на ризиците од природни катастрофи во Хелсинки, Финска.

Во рамки на форумот Јанкуловски ќе има средба со Роберт Гласер, претставник на генералниот секретар на ООН задолжен за прашања од областа на намалување на ризици од несреќи и катастрофи.

Close