ИЗБОРИ 2016 година

ИЗБОРИ 2016 година

ИЗБОРИ 2016 година

Почитувани,

Фотографиите од сите настани кои се однесуваат на предвремените парламентарни избори 2016 година,

можете да ги следите во делот ФОТОГАЛЕРИИ http://podem.org.mk/photo-gallery/.

Close