Делегација на ОО ПОДЕМ Битола по повод 4ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола

Делегација на ОО ПОДЕМ Битола по повод 4ти Ноември,  Денот на ослободувањето на Битола

Делегација на ОО ПОДЕМ Битола по повод 4ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола

4ti-11-1 4ti-11

Close