Соопштенија

ПОДЕМ: Отстапките и тајното преговарање ги разгоруваат апетитите на неповиканите кумови на Македонија

ПОДЕМ: Отстапките и тајното преговарање ги разгоруваат апетитите на неповиканите кумови на Македонија

По изјавите за спорот со името, од страна на бугарскиот претседател Румен Радев, Партијата на обединети демократи на Македонија ПОДЕМ уште еднаш повикува на поголема транспарентност во однос на преговорите кои што се вод ...

ПОДЕМ: Решението за името не смее да значи изневерување на македонскиот народ

ПОДЕМ: Решението за името не смее да значи изневерување на македонскиот народ

Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ ја повикува македонската преговарачка страна во спорот со името, а пред се шефот на дипломатијата Никола Димитров, со транспарентни информации за јавноста во Македон ...

Fundamental Elements In Julia Dates Described

In case you have been serious about dating a Russian woman, you'll then be very happy understand the different qualities they possess. They are able to make any difference within your going out with experience. If you a ...

Simplifying No-Fuss Secrets Of YourBride

Unfamiliar Brides - 5 Glitches to Avoid When Marrying your Mail Order Bride You can call all the friends but still have these encounter you to get a beverage, and again, search for simple women with the regional wateri ...

Close