Соопштенија

Лидерска средба на Коалицијата "За Подобра Македониja"

Лидерска средба на Коалицијата “За Подобра Македониja”

Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски присуствуваше на лидерска средба на Коалицијата За Подобра Македонија, која се одржа во Скопје 24.10.2016 година. ПОДЕМ на средбата ги истакна своите предлози за Изборната програ ...

Честит 11ти Октомври !

Честит 11ти Октомври !

Почитувани граѓани на Република Македонија, нека ни е честит и вековит 11ти Октомври, Денот на народната борба !   ...

Националниот координатор Живко Јанкуловски во Хелсинки

Националниот координатор Живко Јанкуловски во Хелсинки

Националниот координатор за намалување на ризици од несреќи и катастрофи д-р Живко Јанкулоски, во периодот од 03.10.2016 - 07.10.2016, присуствува на 7 от  Европски Форум за намалување на ризиците од природни катастрофи ...

Соопштение за се народен собир

Соопштение за се народен собир

Партијата на обединети демократи на Македонија ги повика членовите на ПОДЕМ и сите граѓани на утрешниот големиот семакедонски народен собир да го дадат својот придонес за мир, стабилност, демократија и прогрес во Македон ...

Соопштение за јавност

Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ со голема загриженост ги следи денешните случувања во Куманово и апелира до сите граѓани на Република Македонија без разлика на својата етничка, верска и партиска пр ...

ПОДЕМ најостро ги осудува постапките на обвинетите во „Пуч“

ПОДЕМ најостро ги осудува постапките на обвинетите во „Пуч“

Партијата на обединети демократи на Македонија – ПОДЕМ најостро ги осудува и искажува огромно незадоволство од постапките на сите обвинети во акцијата „Пуч“. -ПОДЕМ сака да истакне дека е крајно неприфатливо и недолич ...

Close