Соопштенија

Младите за фер и демократски избори!

Младите за фер и демократски избори!

Марија Арсова, Претседател на младите на ПОДЕМ ја потпиша Декларацијата за фер и демократски парламентарни избори. Настанот се одржа во организација на ОХРИД Институтот за економски политики и ...

ПОДЕМ потписник на Декларацијата "Македонија 2020"

ПОДЕМ потписник на Декларацијата “Македонија 2020”

ПОДЕМ како дел од коалицијата„За подобра Македонија“, е потписник на декларацијата „Македонија 2020“ , со која ќе настапи на предвремените парламентарни избори во декември 2016. Со тоа ПОДЕМ и коалицијата За Подобра М ...

Седница на Централен Одбор на ПОДЕМ, 09.11.2016 год.

Седница на Централен Одбор на ПОДЕМ, 09.11.2016 год.

Централниот Одбор на ПОДЕМ, на 09.11.2016 година одржа Седница на која беше донесена одлука за прифаќање на коалицијата ЗА ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА, предводена од ВМРО ДПМНЕ. На истата седница беа разгледани и проектите ко ...

Лидерска средба на Коалицијата "За Подобра Македониja"

Лидерска средба на Коалицијата “За Подобра Македониja”

Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски присуствуваше на лидерска средба на Коалицијата За Подобра Македонија, која се одржа во Скопје 24.10.2016 година. ПОДЕМ на средбата ги истакна своите предлози за Изборната програ ...

Close