Daily Archives: March 30, 2018

ЈАНКУЛОСКИ: ДАЛИ И ИЗБРЗАНАТА ОДЛУКА ЗА ПРОТЕРУВАЊЕ НА РУСКИОТ ДИПЛОМАТ Е ДЕЛ ОД БАРАЊАТА ЗА “ДОБРОСОСЕДСТВО”?

30.03.2018 Скопје  Во пресрет на денешната средба во Виена за името, како и по протерувањето на рускиот дипломат од Македонија, Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ повикува во однос на двете пра ...

Close