Daily Archives: March 10, 2018

Изборно собрание на ОО ПОДЕМ Битола

Изборно собрание на ОО ПОДЕМ Битола

Партијата на Обединети Демократи на Македонија – ПОДЕМ ОО Битола,  одржа изборно собрание, каде што беше поднесен годишен извештај од работата на Претседателот и извршниот одбор на ПОДЕМ Битола, при што беше едно ...

Close