Daily Archives: February 27, 2018

ПОДЕМ со поддршка на семакедонскиот протест

ПОДЕМ со поддршка на семакедонскиот протест

ПОДЕМ ГО ПОДДРЖУВА СЕМАКЕДОНСКИОТ ПРОТЕСТ И СИТЕ ИНИЦИЈАТИВИ ПРОТИВ ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ го поддржува Семакедонскиот митинг кој денеска се одржува во Скопје, ...

Close