Daily Archives: February 16, 2018

ПОДЕМ: Отстапките и тајното преговарање ги разгоруваат апетитите на неповиканите кумови на Македонија

ПОДЕМ: Отстапките и тајното преговарање ги разгоруваат апетитите на неповиканите кумови на Македонија

По изјавите за спорот со името, од страна на бугарскиот претседател Румен Радев, Партијата на обединети демократи на Македонија ПОДЕМ уште еднаш повикува на поголема транспарентност во однос на преговорите кои што се вод ...

Close