Daily Archives: November 15, 2016

Младите за фер и демократски избори!

Младите за фер и демократски избори!

Марија Арсова, Претседател на младите на ПОДЕМ ја потпиша Декларацијата за фер и демократски парламентарни избори. Настанот се одржа во организација на ОХРИД Институтот за економски политики и ...

Close