Daily Archives: November 12, 2016

ПОДЕМ потписник на Декларацијата "Македонија 2020"

ПОДЕМ потписник на Декларацијата “Македонија 2020”

ПОДЕМ како дел од коалицијата„За подобра Македонија“, е потписник на декларацијата „Македонија 2020“ , со која ќе настапи на предвремените парламентарни избори во декември 2016. Со тоа ПОДЕМ и коалицијата За Подобра М ...

Седница на Централен Одбор на ПОДЕМ, 09.11.2016 год.

Седница на Централен Одбор на ПОДЕМ, 09.11.2016 год.

Централниот Одбор на ПОДЕМ, на 09.11.2016 година одржа Седница на која беше донесена одлука за прифаќање на коалицијата ЗА ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА, предводена од ВМРО ДПМНЕ. На истата седница беа разгледани и проектите ко ...

Close