Daily Archives: November 8, 2016

Регионален состанок од Изборна единица 5

Регионален состанок од Изборна единица 5

ПОДЕМ одржа регионален состанок на Општинските изборни штабови од Изборна единица 5. Настанот се одржа во Центар за култура Битола. Повеќе слики од настанот во Галерија. ...

Close