Daily Archives: February 25, 2016

ПОДЕМ: СДСМ е единствената опозициона политичка партија во светот која бега од избори

ПОДЕМ: СДСМ е единствената опозициона политичка партија во светот која бега од избори

ПОДЕМ најпрво жали што не се испочитува потпишаниот договор од Пржино, но најтрагично е тоа што и претставниците на меѓународната заедница не останаа доследни на дадениот збор, но уште потрагично и на својот потпис на до ...

Close