Daily Archives: January 20, 2016

ПОДЕМ ја поддржа одлуката за избори

ПОДЕМ ја поддржа одлуката за избори

ПОДЕМ ја поздравува победата на волјата на мнозинството и одлуката за одржување на предвремени парламентарни избори на 24 април, а со тоа и реализацијата на договорот од Пржино, бидејќи зборот е збор, додека пак уште пов ...

Close