Daily Archives: November 8, 2015

ПОДЕМ: Со изборот на кадри се потврдија манипулациите на СДСМ

ПОДЕМ: Со изборот на кадри се потврдија манипулациите на СДСМ

ПОДЕМ го поздравува постигнатиот договор помеѓу четирите политички партии од клубот на пратеници со кој ќе се стави крај на политичката криза во Република Македонија, но многу поважно е тоа дека ова е почетокот на крајот ...

Close