Daily Archives: May 20, 2015

Соопштение за јавност

Партијата на обединети демократи на Македонија - ПОДЕМ со голема загриженост ги следи денешните случувања во Куманово и апелира до сите граѓани на Република Македонија без разлика на својата етничка, верска и партиска пр ...

Close