Daily Archives: January 2, 2015

ПОДЕМ најостро ги осудува постапките на обвинетите во „Пуч“

ПОДЕМ најостро ги осудува постапките на обвинетите во „Пуч“

Партијата на обединети демократи на Македонија – ПОДЕМ најостро ги осудува и искажува огромно незадоволство од постапките на сите обвинети во акцијата „Пуч“. -ПОДЕМ сака да истакне дека е крајно неприфатливо и недолич ...

Close