Трибина на ОО ПОДЕМ Битола

Трибина на ОО ПОДЕМ Битола

Средба на членови на ОО ПОДЕМ Битола со Зоран Илиоски кандидат за грњдоначалник и Борче Димитровски носител на листа за советници на Коалицијата За Подобра Македонија предводена од ВМРО ДПМНЕ

Close