skip to Main Content

Трибина ПОДЕМ за Битола

Трибина на ОО ПОДЕМ Битола, на тема ПОДЕМ ЗА БИТОЛА, во салата на Народниот театар во Битола https://www.youtube.com/watch?v=79J5hcAnYPY

Повеќе

Прес конференција на ПОДЕМ Битола

Прес конференција на Горан Николовски - Претседател на ОО ПОДЕМ Битола https://youtu.be/2PxPDSid0Ow

Повеќе