skip to Main Content

ПОДЕМ со повик до граѓаните на Република Македонија!

По денешната седница на Извршниот одбор на партијата, ПОДЕМ ги повикува своите членови, симпатизери и сите граѓани на Република Македонија, да излезат масовно на претстојните претседателски избори и да ја…

Повеќе

Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ

Почитувани сограѓани, членови и пријатели на ПОДЕМ, голема благодараност за искрената поддршка и несебична ангажираност за време на предизборните активности за локалните избори. Во изминатиот период активистите и кандидатите на…

Повеќе