Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски, гостин во дебатна емисија "АРГУМЕНТИ", ТВ НОВА (31.05.2017, 20.45)

Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски, гостин во дебатна емисија "АРГУМЕНТИ", ТВ НОВА (31.05.2017, 20.45)

Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски, гостин во дебатна емисија “АРГУМЕНТИ”, ТВ НОВА (31.05.2017, 20.45)

polemika 1

Close