Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски, гостин во дебатна емисија "ПОЛЕМИКА", ТВ НОВА (25.04.2017, 20.45)

Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски, гостин во дебатна емисија "ПОЛЕМИКА", ТВ НОВА (25.04.2017, 20.45)

Претседателот на ПОДЕМ, Живко Јанкуловски, гостин во дебатна емисија “ПОЛЕМИКА”, ТВ НОВА (25.04.2017, 20.45)

arg 2

Close