Покана за КОНВЕНЦИЈА, Локални избори 2017!

Покана за КОНВЕНЦИЈА, Локални избори 2017!

Покана за КОНВЕНЦИЈА, Локални избори 2017!

Почитувани членови и симпатизери,

Конвенцијата за промоција на кандидатите за градоначалници и советници од редовите на коалицијата За подобра Македонија - предводена од ВМРО ДПМНЕ, ќе се одржи во сала Борис Трајковски Скопје, 22.09.2017 година, од 20 часот.

 

НОВАТА ЕРА ПОЧНУВА!  НОВО УТРО НОВИ ПОБЕДИ!

Close