ПОДЕМ дел од Декларацијата за заеднички настап на претстојните локални избори! Коалиција за Подобра Македонија!

ПОДЕМ дел од Декларацијата за заеднички настап на претстојните локални избори! Коалиција за Подобра Македонија!

mkd-33989321742196_1704174482926560_1684453347_o

21744891_1704174732926535_247317220_o-640x360

Close