Победнички митинг на ВМРО ДПМНЕ со коалицијата "За Подобра Македонија"

Победнички митинг на ВМРО ДПМНЕ со коалицијата "За Подобра Македонија"

Победнички митинг на ВМРО ДПМНЕ со коалицијата “За Подобра Македонија”

Close